Menu

Trådlösa hörlurar – Ett instrument för örat

0 Comment


När du tänker efter så finns det mycket typer av instrument. Här finns det de som du själv spelar på, medan det finns andra som du programmerar att utföra något. Vad som är mycket vanligt är att din omgivning inte kommer att uppskatta den volym du använder när du vill höra det du spelar eller dina komponerade trumrytmer eller digitaliserade musik. I det fallet kommer även det som vi kallas för hörlurar kunna kallas för ett instrument. Detta kommer då vara ett viktigt instrument för dina öron, så att du verkligen kan höra det ljud och den volym du vill. Av den anledningen så har vi här kollat upp och testad fyra olika typer av trådlösa hörlurar. Det kanske inte är de bästa hörlurarna men fortfarande utmärkta alternativ. Prisklasserna på dessa kommer även att variera så det finns ett bra val för alls plånbok. Du behöver inte spela instrument för att använda dem. De fungerar lika bra till din musikspelare.

JBL E55BT – Massor av bas och skönt sound

Här kommer du att få ett par verkligt bra hörlurar. Dessa kommer att ha ett pris av mellan 1200-1400 kronor, vilket gör att de hamnar i mellanklassen. Här kan de inte klassas som premiumlurar, medan de heller inte kan klassas som lågbudget. Hur som helst kommer du här att få ett mycket mäktigt ljus, vilket kan justeras på många olika sätt. Hörlurarna har en vikt av bara 232 gram och använder sig av uppkoppling via Bluetooth 4,0 eller så går det även bra att ansluta via 3,5 mm plugg och kabel. Du som väljer dessa lurar uppskattar bra bas och ett mellanregister i världsklass.

Monster – Hörlurar med monster sound

Att den välkända tillverkaren av Monster hörlurar verkligen skapar kvalitet har vi redan koll på sedan deras stora intåg med signal och högtalarkablar. Sedan ett bra tag tillbaka har de aven skapat en serie hörlurar. Denna gång handlar det om ett par mycket kvalitativa träningslurar med mycket bra sound. Detta är Adidas Sport Adistar. Här kommer vi känna oss tvungna att ge dem högsta betyg ännu en gång. Anslutningen för dessa kan ske via bluetooth 4,0 eller USB och Aux. Batteritiden är 24 timmar och priset ligger även det i toppklass på cirka 3500 kronor.

Marshall Major II Bluetooth

Något som är ett mycket stort märke inom musikens värld är Marshall. Här finner du allt rörande förstärkare och högtalare för musiker och studiobruk. Att de också finns att välja då det gäller bra trådlösa hörlurar kommer dock att vara något som många missat. Har handlar detta dock om trådlösa hörlurar för hemmabruk, då detta kräver en adapter för att fungera. Hur som helst får du ett fantastiskt ljud för en billig penning. Du betalar bara cirka 700 kronor för dessa mycket bra hörlurar med ett fantastiskt stort ljud. Detta är verkligen den mest prisvärda hörluren i budgetklassen.

Marshall Major 3

I och med att vi fick ett så bra ljud i deras budgetlurar så var vi bara tvungna att ta med en lur till från tillverkaren Marshall. Här handlar det då om Marshall Major 3 som ligger i prisklassen medium. För dessa betalar du cirka 1500 kronor. När du väljer dessa istället för den förra versionen så kommer du att kunna koppla upp dig via Bluetooth eller via kabel och 3,5 mm plugg. Detta betyder att du får samma bra ljud och att du samtidigt kan vara den som tar med dig din musik ut på joggingrundan. Hörlurarna väger så lite som 180 gram, så du kommer knappt att känna av dem på huvudet.